27°C

Suriye Türkmenleri, Derneği, Türkmen, Suriye, Türkmenleri

Duyuru

- +

Suriye türkmenleri yaşatma yardımlaşma ve dayanışma derneği olarak Türkiye’nin çeşitli illerinde yaşayan suriyeli türkmen soydaslarimizi yardım gönüllüsü olarak derneğimiz üye kaydı yapmaktadır.Dernegimize üye olan yardım gönüllüsü bir sefere mahsus aydat öder ve daha sonra hiç bir şekilde ücret ödemez.Dernegimize üye olduğu anda en geç 5 iş günü içerisinde dernek üye tanıtım kimliği (resimli) dernek tarafından çıkartılıp üye olan kişiye teslim edilir.Derneğimize üye olan Suriyeli Türkmen soydaslarimizin Türkiyede hangi ilde olursa olsunlar gerek iş konusunda,gerekse aile birleştirme,akraba buluşturma ihtiyaç sahiplerine yardım il valiliklerinde,il milli eğitim müdürlüklerinde,göç idaresi genel müdürlüklerinde,suriyeye açık sınır kapılarında dernegimize üye olan suriyeli türkmen soydaşlarımızdan ücret veya nakti masraf almadan 24 saat hizmet vermekteyiz Derneğimiz kar gütmeyen sivil toplum kuruluşudur.Saygilarimiz la arz ederiz.

YORUM GÖNDERYorum yapabilmek için üye olmanız gerekmektedir, üye olmak için tıklayınız.